Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων, απαιτείται η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από την πλευρά του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας με την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και στην περίπτωση που η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξεως αυτής και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας.

Εκτός από αυτά τα στοιχεία, εάν ο χρήστης επιλέξει να εγγραφεί ως πελάτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, θα ζητηθεί το όνομα χρήστη ή η ηλεκτρονική του διεύθυνση και ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού αυτού.

Τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρίας, κατά την διάρκεια της συναλλαγής, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον του συνεργαζόμενου πιστωτικού ιδρύματος που έχει αναλάβει την δρομολόγηση των καρτών.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας συλλέγει μόνο πληροφορίες που ο χρήστης δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης και πληροφορίες που δίνει για την διεκπεραίωση της παραγγελίας του.  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάνει χρήση των πληροφοριών αυτών που δίνουν οι χρήστες κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας τους, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί τους σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο τους, για επιβεβαίωση της ταυτότητας του πελάτη σε κάθε περίπτωση που κρίνεται αναγκαίο και για ενημερώσεις σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές που διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην τελευταία αυτή περίπτωση ο χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει εάν θα λαμβάνει τέτοιου είδους επικοινωνίες, ενημερώνοντας σχετικά το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας δεν συλλέγει ούτε επεξεργάζεται περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων απ’ ότι είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του αντίστοιχου σκοπού.

Δεν μεταβιβάζουμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να το πράξουμε ή εάν έχετε δώσει για αυτό την συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Επιπλέον ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη, τον εντοπισμό, ή την δίωξη παράνομων δραστηριοτήτων και πράξεων, ή για την πρόληψη άλλης ζημιάς ή ως απάντηση σε νομικές ενέργειες ή για σκοπούς διεκδίκησης των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας.

Ενδέχεται επίσης να προωθούμε ανώνυμες συγκεντρωτικές πληροφορίες χρήσης σε τρίτους.

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχεται αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές μας. Φροντίζουμε, ώστε να εφαρμόζονται επαρκή τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε υπαλλήλους που είναι δικαιολογημένο να αποκτήσουν πρόσβαση στις εν λόγω πληροφορίες προκειμένου να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους και μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Ως υποκείμενο των δεδομένων έχετε συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς. Έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα δεδομένα, το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων, το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων, το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας και το δικαίωμα στην φορητότητα των δεδομένων σύμφωνα με τα οριζόμενα στον γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (“GDPR”).

Προκειμένου να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέχθηκαν από εσάς θα διαγράφονται, μόλις δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικά. Ενδέχεται, ωστόσο, να μας επιβληθεί λόγω νομοθετικής διάταξης η αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα, αποδέχεσθε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και την Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.